Adatkezelési tájékoztató

Fontosnak tartom, hogy az általam nyújtott szolgáltatásoknál, úgymint az egyéni konzultáció, online kurzusok, kezelések, vagy személyes tréningek, a birtokomba került adatokat bizalmasan kezeljem. Amikor a szolgáltatásaimat használod, rám bízol bizonyos adatokat,ezért az alábbiakban összegyűjtöttem, hogy milyen adatokat gyűjtök, miért gyűjtöm és hogyan kezelem ezeket.

Az adatokat csak az alább leírt célból gyűjtöm és használom. Ezeket más számára nem adom ki és az itt leírt módokon kívül nem használom fel. Ez alól kivétel a törvényi kötelezettség. Az adataid kezelésében nem csak én, hanem más adatkezelő cégek is részt vehetnek.

A személyes adataiddal Te rendelkezel. Ezért bármikor kérheted tőlem azok helyesbítését, törlését, zárolását vagy kiadását írásban (papíron vagy e-mailen). A személyes adataiddal kapcsolatos esetleges incidensekről (pl. adatlopás) értesíteni foglak.

Kapcsolattartási adatok: Ha kapcsolatba léptél velem (telefonon, emailen vagy egyéb kommunikációs csatornán) vagy feliratkoztál a hírlevelemre, akkor a kapcsolattartási adataidat gyűjtöm. Ilyen adat a neved, az email címed és esetlegesen a telefonszámod. Ezek segítségével tudok válaszolni kérdéseidre, vagy időpontot egyeztetni.

Konzultációs jegyzetek: A konzultációkról jegyzetek készülhetnek. Ennek célja, hogy jobban oda tudjak figyelni rád és a lehető legtöbbet hozhassuk ki egy ülésből. A rólad készülő jegyzetek biztonsága kiemelkedően fontos számomra, ezért azokat csak papír alapon készítem és elzárva tartom. A további biztonság érdekében a jegyzeteken nem szerepelnek személyes adatok, csak kódok.

Weboldalon keresztül történő vásárlás: Különböző online kurzusokra történő regisztrációkor a nevedet és a számlázási adatokat tárolom. Ezek szükségesek a törvény által előírt számlaadási kötelezettség teljesítéséhez.

A szolgáltatásaim igénybevételével tudomásul veszed, hogy egyetértesz az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal.

A bővebb adatkezelési tájékoztatót itt éred el.

Az általános szerződési feltételek pedig itt.