Általános szerződési feltételek

Bevezető rendelkezések

 A jelen Általános szerződési feltételek célja, hogy a Csakegyléps Önmagadért Stúdió (a továbbiakban: Csakegylépés) workshopjaira történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szerződési feltételeket rögzítse. 

A Csakegylépés adatai:

Cégnév: Horváth Orsolya, e.v. 

Székhely: 1092 Budapest, Ráday utca 56. 3/50.

Adószám: 55620938-1-43

Nyilvántartási szám: 5432925

Elérhetőségek:

Email: csakegylepes@gmail.com

Helyszín: 1092 Budapest, Ráday utca 56. 3/50. 

Telefon: 30/5547817 

Részvételi feltételek 

A workshopokon való részvételre a weboldalon keresztül történő regisztrációt követően van lehetőséged. A weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a Csakegylépés workshopjaira történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetértesz.

A workshopok elsősorban felnőtteknek szólnak. A workshopok maximális létszáma tematikától függően 8 vagy 10 fő.

A workshopra történő jelentkezés menete:

  • A honlapon az http://www.csakegylepes.hu/szolgaltatasok/karrier-workshop/ oldalon keresztül az adatok megadását követően rákattintasz a ’Jelentkezés’ gombra.
  • A jelentkezésről a rendszer egy megjelenő üzenet formájában tájékoztat.
  • A részvételi díjat előre kell kifizetni, a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül de legkésőbb a workshop napjáig, banki átutalással.

​A regisztrációval kapcsolatban további információt a fenti elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk. 

A workshop menete

Tematikus workshopok várható hossza az esemény leírásában szerepel. A kezdést megelőzően legalább 10 perccel érdemes a helyszínen megjelenned. Késés esetén nincs lehetőségünk a tanfolyam időtartamának meghosszabbítására, az egyes tételek elkészítésébe azonban akkor is becsatlakozhatsz, ha késve érkeztél. A workshopokon a szükséges eszközök biztosítva vannak. Saját hibádból vagy a foglalkozás más résztvevőjének hibájából bekövetkezett balesetekért (ide értve az allergiás reakciókat is) a Csakegylépés felelősséget nem vállal. 

Kapcsolattartás 

A kapcsolattartás az online regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon történik. A Csakegylépés nem felel a megadott telefonszám vagy e-mail cím elérhetőségéért, az e-mail szolgáltatás működéséért. A kapcsolatfelvétel ezen okból  meghiúsul, akkor az abból eredő károkért a Csakegylépés nem felel. 

Részvételi díjak

A részvételi díj az eseményben leírtakat és az áfát tartalmazza. A részvételi díj banki átutalására a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül van lehetőség. A jelentkezés a részvételi díj beérkezésével válik véglegessé.

Workshop elmaradása, módosítása

A Csakegylépés fenntartja a jogot arra, hogy az esemény időpontját vagy előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A workshop esetleges elmaradásáról vagy az időpontváltozásról a Csakegylépés legalább 24 órával a tanfolyam előtt a jelentkezés során megadott e-mail címre küldött levélben értesít. Kivétel ez alól a technikai hiba (pl. áramkimaradás, vis maior, stb.), amely esetben azonnal tájékoztatjuk a résztvevőket a megadott elérhetőségek valamelyikén. A már befizetett részvételi díj bármely szabad létszámmal rendelkező workshopon felhasználható vagy átruházható az elmaradt esemény dátumától számított 6 hónapon belül. 

Lemondási feltételek 

A kiválasztott workshopot jogosult vagy KIZÁRÓLAG emailben lemondani.  Telefonon, SMS-ben és messengeren, érkező lemondást nem áll módomban elfogadni. A lemondást követően a már megfizetett részvételi díj bármely szabad létszámmal rendelkező workshopon felhasználható a lemondástól számított 6 hónapon belül. Lemondás esetén a részvételi díj visszafizetése nem áll módunkban. A lemondást minden esetben kizárólag írásban teheted meg az e-mail címre megküldött e-mailben. A workshopokon való részvételi lehetőség névre szóló, de a részvételi lehetőség átruházható. A részvétel átruházását szintén írásban kell kérned és visszaigazolnod. 

Adatkezelés 

A Csakegylépés a jelentkezéssel összefüggésben személyes adatokat kezel. A workshopokra történő jelentkezés során a birtokunkba jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A workshopra történő jelentkezéssel egyidejűleg megadott e-mail cím, telefonszám, cím és egyéb adatok automatikusan felkerülnek a Csakegylépés hírlevél adatbázisába. A hírlevélre feliratkozottak listájáról bármikor kérheted a törlésedet, anélkül hogy a workshopra való jelentkezésed törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni emailben lehet. A jelen Szabályzat szerinti adatkezelést és feldolgozást a Stúdió az adatok végleges törléséig folytatja. Az adataid végleges törlését a résztvevőnek kell kezdeményeznie. A Csakegylépés köteles a vonatkozó kérelem beérkezésétől számított 1 napon belül törölni az adataidat.

Bármikor jogosult vagy adataidban változtatást és/vagy módosítást, helyesbítést kérni, adataid kezeléséről tájékoztatást kérni, adataidnak reklám céljából történő felhasználását megtiltani, szintén a fenti e-mail címre küldött levélben. Az adataid rögzítésével illetve adataid felhasználásának engedélyezésével a jelen ÁSZF-et elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el, így az adatrögzítéssel és adathozzáférés engedélyezéssel a jelen ÁSZF szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz hozzájárulsz. Az adataid rögzítésével kijelented, hogy 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy vagy, amennyiben jogi személyeket vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezeteket képviselsz, úgy kijelented, hogy az általad képviselt személy illetve szervezet képviseletére és a jelen ÁSZF szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz szükséges hozzájárulás megadására felhatalmazott személy vagy.

​A Csakegylépés a rögzítéssel megadott adatokat elsősorban azonosítás céljából, vagy a Csakegylépés Önmagadért-el kapcsolatos hírek és ajánlatok, továbbá kommunikációs levelek megküldése, és a workshopok korábbi résztvevőivel való kapcsolattartás céljából használja fel.

A Csakegylépés a workshopok résztvevőinek viselkedési szokásait megfigyelheti, azokból statisztikát készíthet, azonban ezen statisztikákban a résztvevő személye semmilyen módon nem azonosítható.