Díjazás

Az egyéni konzultáció díja 10 000 Forint/55 perc.

Van lehetőség bérlet vásárlására. 5 alkalom előre, egy összegben történő rendezése esetén 45 000 Forint/5 alkalom. A bérlet visszaváltására nincs lehetőség, ellenben időben korlátlan ideig felhasználható.

A fizetés gyakoriságát és módját az első alkalommal meg tudjuk határozni. Van lehetőség alkalmankénti vagy havi rendszerességű fizetésre is, készpénzben vagy átutalással. Az első alkalmat a helyszínen, az alkalmakat követően, készpénzben tudod rendezni.

A bérlet egy összegben, előre fizetendő, átutalással vagy készpénzben.

Az egyéni folyamat általában 5-10 alkalmat vesz igénybe, ezt követően megbeszéljük, hogy van-e szükség további alkalmakra az adott helyzetet illetően.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Legalább 24 órával az időpont előtti lemondás esetén a konzultáció díj nem kerül felszámításra, 24 órán belül viszont a díj 100%-a kiszámlázásra kerül.

A lemondási feltételek abban az esetben is alkalmazandók, amennyiben bármilyen okból kifolyólag nekem kell átszerveznem a találkozó időpontját.

TITOKTARTÁS

Minden adatot és információt, ami az egyéni konzultációk, online kurzusok, kezelések valamint személyes tréningek során a birtokomba jut titoktartás övezi. Minden ilyen alkalmakkor elhangzottak sehol máshol nem kerülnek megemlítésre. Amennyiben bármilyen módon hivatkozási alapként használnék bármilyen ilyen alkalmakkor megszerzett saját élményt vagy történetet, azt csakis az anonimitás megőrzésével (személyes adatok torzításával) valamint előzetes beleegyezés alapján teszem.

Adatkezelés

Adataid védelmét komolyan veszem. Az adatkezelési irányelveket itt találod.