Egyéni konzultáció

Az egyéni konzultációk egy coaching folyamat keretében zajlanak. De mi is az a coaching?

Számomra a coaching egy olyan támogató beszélgetés sorozatnak ad teret, amelyben a figyelem középpontjában Te vagy annak érdekében, hogy különböző eszközökkel kihozzuk belőled a legtöbbet a céljaid elérése érdekében. Mire számíthatsz?

¤ Egy biztonságos légkörre, ahol meghallgatnak.

¤ Sok kérdésre, hogy minél jobban megértsd a helyzeted.

¤ Szemléletmódod tágítására, számodra releváns alternatívák feltárására.

¤ Az önismereted és a tudatosságod fejlesztésére.

A fókusz azon lesz, hogy a jövőbe vizionált célodhoz szükséges erőforrásokat megtaláld, esetleges akadályokat elhárítsd, annak érdekében, hogy az megvalósulhasson.

Én pedig ezt a folyamatot fogom támogatni a jelenlétemmel, a kérdéseimmel és különféle eszközökkel (feladatok, tesztek, stb.), amik az adott helyzetben előrevivők lehetnek.

Az eszközök használata teljes mértékben rajtad múlik, Te döntöd el, hogy szeretnél-e velük dolgozni, akár a konzultáció keretében, akár két alkalom között. Ez a folyamat rajtad múlik, semmi sem kötelező jellegű benne.


Az egyéni konzultációk témái az egyén életének bármelyik területét érinthetik, viszont sokszor kiemelt szerepet szentelünk a munkánk, karrierünk alakulásának. Nem csoda hiszen munkával töltjük napjaink legalább egy harmadát, így nem csoda, ha fontos számunkra, hogy ezt olyan helyen, olyan körülmények között tegyük, olyan feladatokat végezve, amik jó érzéssel töltenek el.